ІІ Всеукраїнська олімпіада з військової історії

31.01.2020 | 10:05

Історичний факультет Київського національного університету Тараса Шевченка, Наукове товариство студентів та Національний військово-історичний музей України запрошують студентів ВНЗ України взяти участь у ІІ Всеукраїнській олімпіаді з військової історії, яка відбудеться 27 лютого у Києві!

Військо завжди було, певною мірою, “дзеркалом” суспільства. Роки опору російській агресії на сході України остаточно утвердили у громадській думці виняткове значення збройних сил як гаранта суверенітету держави. Наше змагання покликане актуалізувати серед студентства зацікавленість військово-історичними студіями, направити зусилля молодих спеціалістів на участь у відродженні забутих традицій української армії шляхом не тільки досліджень з вітчизняної мілітарної історії, а звернення до світового досвіду.

Ми запрошуємо до участі студентів бакалаврських і магістерських програм будь-якої спеціалізації.
Для того, щоб взяти участь у Олімпіаді, необхідно:
?до 23 лютого включно заповнити гугл-форму – https://forms.gle/i5yX5oMQoMdxJuHJ7 .
Студентам з інших міст, які потребують оформлення офіційного запрошення, варто заповнити форму якнайскоріше, щоб оргкомітет вчасно встиг підготувати документи.
?Усім зареєстрованим учасникам має надійти підтвердження реєстрації, а не пізніше 24 лютого – програма заходу та логістична інформація.

Кількість учасників від одного навчального закладу не обмежена. Форма участі у змаганні – очна. Учасникам будуть запропоновпні завдання з мілітарної історії України та Всесвітньої історії. Організатори забезпечують призи переможцям Олімпіади, кава-брейки, проведення екскурсійної програми. Дорога, проживання, харчування коштом сторони, що відряджає.

Для студентів історичного факультету КНУ імені Тараса Шевченка результати Олімпіади підуть у залік І етапу Всеукраїнських студентських олімпіад з історії та історії України. Ті, хто показали найліпші результати, матимуть можливість продовжити боротьбу на ІІ етапі, який пройде у Черкасах та Миколаєві на початку квітня.

Контакти:
istfaknts@gmail.com
@yesntsbot в телеграмі
https://www.facebook.com/ntshist/