ХYI Міжнародні соціологічні читання пам’яті Н.В.Паніної і В.М.Ворони

09.11.2022 | 09:07

Шановні колеги!

Інститут соціології НАН України, Соціологічна асоціація України і Соціологічний центр імені Н.В.Паніної запрошують Вас взяти участь у Міжнародних соціологічних читаннях пам’яті Н.В.Паніної та В.М.Ворони “Українське суспільство в умовах війни ”, що будуть проведені в онлайн форматі 10 грудня 2022.

Рішенням оргкомітету на пленарному засіданні будуть заслухані доповіді від кожного регіонального відділення САУ. Прохання до керівників відділень САУ надсилати назву та авторів доповідей (по одній доповіді від кожного відділення) віце-президенту САУ Сокурянській Л.Г. і секретарю оргкомітету Оксані Жуленьовій на адреси:

sokuryanska@karazin.ua

panina.fund@gmail.com.

Просимо колег, які бажають взяти участь у роботі круглого столу “Українське суспільство в умовах війни ”, що відбудеться безпосередньо після пленарного засідання, надіслати до 25 листопада 2022 р. заявку (прізвище, ім ‘я, наук. ступінь та звання, посада) секретарю оргкомітету Оксані Жуленьовій на електронну адресу: panina.fund@gmail.com. Телефон: 093 629 0945. У відповідь будуть надіслані персональні запрошення.

Робочі мови читань: українська, англійська.