Міжнародна конференція “Шевченківське літо 2022”

06.07.2022 | 09:14

Наукове товариство Київського національного університету імені Тараса Шевченка запрошує взяти участь у міжнародній науковій конференції студентів, аспірантів та молодих вчених «Шевченківське літо 2022».

Усі виручені з конференції кошти ми спрямуємо на купівлю військової амуніції, квадрокоптерів, засобів зв’язку та інших необхідних речей для підрозділів, у яких воюють студенти історичного факультету КНУ.

Дедлайн подачі заявок та тез: 15 липня 2022 року включно. Конференція відбудеться 31 липня в онлайн-форматі.

Секції конференції:▫️ Археологічні студії та музеєзнавство;▫️ Архівознавство, джерелознавство, спеціальні історичні дисципліни та методологія історії;▫️ Військова історія;▫️ Економічна історія України та країн світу;▫️ Етноконфесійна взаємодія у світовій та вітчизняній історії;▫️ Історія культури і мистецтва;▫️ Історія міжнародних відносин;▫️ Політична історія, державотворення та розвиток владних інституцій;▫️ Публічна історія;▫️ Соціальна історія України та країн світу;▫️ Соціальна та культурна антропологія. Краєзнавство в Україні та світі;▫️ Урбаністика та історична географія.Організаційний внесок: 300 гривень (всі кошти підуть на підтримку військових).

Виникли питання? Напишіть: istfaknts@gmail.com 

Вимоги до оформлення тез читайте тут: https://docs.google.com/…/11N8AoIcS7cVdbtyjhVBr…/edit…

Щоб взяти участь заповніть цю форму: https://forms.gle/vmgyjE2tAp5rsEXX7