Міжнародний день музеїв

26.04.2018 | 09:09

З 18 травня Львів разом з усім світом відзначатиме Міжнародний день музеїв.

Цього року Міжнародна Рада музеїв ІСОМ запропонувала тему: «Музеї в мережі: нові методи, нові відвідувачі» // «Hyperconnected museums: New approaches,new publics».

Мета: розвиток культурного туризму, шляхом промоції музеїв серед мешканців та гостей м. Львова, а також розширення активності музеїв в мережі Інтернет.

Понад 25 музеїв міста з 18 по 31 травня підготували спеціалізовану програму,яка представить нові способи роботи з відвідувачами, використовуючи в тому числі новітні технології та мережу Інтернет.

У програмі: інтерактивні заходи, квести з використанням QR-кодів, он-лайн вікторини на сторінках музеїв у соціальних мережах, представлення нових мобільних додатків, а також спеціалізовані екскурсії, майстер-класи, лекції, пленери.

Детальну програму заходів можна завантажити за посиланнямhttps://goo.gl/ATNE8m
Програма передбачена для дорослих, дітей та молоді.

Протягом 18-31 травня є можливість відвідати музеї за доступними цінами або стати учасником безкоштовних заходів.

Активним відвідувачам надаватимуться подарунки.

Впродовж тривалості проекту ми будемо визначати переможців, які отримають подарунки від наших партнерів. Серед призів будуть розігруватись: квитки на екскурсії по місту, на театральні вистави, у розважальні центри, концерти та майстер-класи.

У програмі можливі зміни.

Організатори проекту у Львові: Lviv Tourism Office Управління КультуриДепартамент розвитку Львівської міської ради та відділ промоції містаЛьвівська міська рада спільно із музеями Львова.

Тел. для довідок (032) 254 60 79