Міжнародний форум культурної дипломатії

12.10.2020 | 15:16

10 листопада 2020 р. Український інститут у співпраці з Міністерством закордонних справ України організовує Міжнародний форум культурної дипломатії.

Міжнародний форум культурної дипломатії – це фахова платформа для обговорення сучасних підходів презентації країн на міжнародній арені засобами культури та шляхом встановлення міжкультурних зв’язків. Форум збере провідних фахівців із України та світу, щоб обмінятися найкращими міжнародними практиками та знайти інклюзивні рішення нової культурної дипломатії в часи криз, загроз та невизначеності.

У програмі форуму – виступи та панельні дискусії за участі фахівців з України, США, Австрії, Польщі, Литви, Швеції на теми:

?Найкращі практики культурної дипломатії
?Сприйняття України за кордоном: аналітика
?Імідж держави та національна безпека
?Україна в рейтингу soft power

У Форумі візьмуть участь представники органів виконавчої влади, профільних комітетів Верховної Ради України, посольств, міжнародних організацій, культурних інституцій, освітніх установ та аналітичних центрів.

У 2020 форум пройде онлайн. Трансляція буде доступна англійською та українською мовами на сторінках Українського інституту у Facebook та YouTube.

Проведення Міжнародного форуму культурної дипломатії планується зробити щорічним.