Нематеріальна спадщина володарів думок, або хто і чим багатіє

11.09.2020 | 09:53

Чим жили студенти і професори Львівського університету 300, 200, або 100 років тому? Хто з наших земляків був ректором у Болоньї, спілкувався з Галілео Галілеєм, мешкав у Мартіна Лютера, слухав лекції Іммануїла Канта, врятував світ від епідемії тифу, виступив на Нюрнберзькому процесі, написав книгу у співавторстві з Альбертом Ейнштейном, освоював Камчатку, Сибір, Антарктиду, вивчав мертві мови, досліджував стародавні цивілізації, та, навіть, проголошений святим, або чекає канонізації? Формули, розрахунки і теорії кого з науковців Львівського університету становлять основу найновіших інформаційних технологій? Як випускники Львівського університету впливають на хід світової історії сьогодні? Відповіді на ці та багато інших питань Ви дізнаєтесь, відвідавши Музей історії Львівського національного університету імені Івана Франка.

Спікер:
Юрій Гудима, завідувач Музею історії Львівського національного університету імені Івана Франка

Місце:
Музей історії Львівського національного університету імені Івана Франка, вул. Університетська, 1, ауд. 221, 222 о 12.00 год.

Подія відбудеться в рамках фестивалю

Дні європейської спадщини у Львові

Усі заходи в рамках Днів європейської спадщини є безкоштовними і базуються на ініціативі людей, яким небайдужа історія їхнього міста.

Кількість місць обмежена (10 осіб).
Участь можлива лише за умови попередньої реєстрації.
Реєстрація триватиме з 7 вересня 15:00 до 10 вересня 15:00 на сайті www.lviv.travel, а також за номером телефону +38 067 37 33 652.

Програма заходів ДЄС 2020: https://bit.ly/31L0TUp