Новини

ІІ Всеукраїнський археологічний з’їзд

12.02.2020 | 12:53

Шановні колеги!
Інститут археології НАН України
ВГО Спілка археологів України
Міська рада м. Малин
Оголошують про проведення ІІ Всеукраїнського археологічного з’їзду на початку жовтня 2020 р.
З’їзд відбудеться у м. Малин Житомирської обл.
Робота з’їзду проходитиме у форматі тематичних секцій та круглих столів. Формування тематичних секцій відбудеться на підставі аналізу отриманих тез доповідей. Круглі столи будуть присвячені найбільш нагальним питанням сучасної археологічної науки, серед яких збереження археологічної спадщини, археологія у зонах бойових конфліктів, популяризація археології.
Заявки на участь та тези доповідей (до 2 тис. знаків) приймаються до 1...

Читати »

Премія ім. Богдана Сольчаника

11.02.2020 | 10:43

Традиційно у цей період Профком студентів проводить нагородження іменними преміями до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні.
Історичний факультет такою премією вшановує пам’ять історика, соціолога та громадського діяча Богдана Сольчаника.
Ти – активний учасник громадського життя та національно-патріотичних заходів не лише в університеті, а й за його межами та член Профспілки студентів?
То мерщій заповнюй форму?
Дедлайн – 10:00, 10 лютого (понеділок).

DOCS.GOOGLE.COM

Премія ім. Богдана Сольчаника

Читати »

Майстерня кар’єри

11.02.2020 | 10:42

Кар’єрні заходи в розпалі! А Ви з нами?
Майстерня кар’єри в ЛНУ ім. І. Франка – це майданчик для:
• студентів – щоб зрозуміти реальні вимоги ринку праці, як саме потрібно застосовувати свої вміння та навички і чому практичний досвід потрібно здобувати ще в процесі навчання
• роботодавців — щоб налагодити контакт зі студентами, потенційними кандидатами на вакантні посади, які у майбутньому можуть стати рушійною силою та джерелом інновацій у бізнесі.
• викладачів – щоб відчути ринок праці, зрозуміти вимоги...

Читати »

Італійська мова для туризму

11.02.2020 | 10:39

Італійську кухню люблять у всьому світі. Люблять її й у Львові: піцерії, тратторії, навіть pasta to go! А вдома господині вправно готують minestrone, spaghetti alla carbonara чи tiramisù. А от чи знаєте ви, що таке baccalà і як приготувати zabaione – напій, що згадується, до прикладу, у книзі Mio nonno era un ciliegio сучасної італійської письменниці Анджели Нанетті? Переклад цієї зворушливої книги зробив відомий львівський перекладач Андрій Маслюх. Хочете знати більше?
До вашої уваги новий курс у Центрі італійської мови і...

Читати »