Програма стипендій для молодих українських дослідників у рамках програми «Україна в єропейському діалозі» при Інституті Гуманітарних Наук у Відні

08.02.2018 | 13:16

Термін подання заявки: 18 березня 2018 року

​Знання англійської мови обов’язкове

 ​Стипендіальна програма Інституту Гуманітарних Наук у Відні ​спрямована на підтримку досліджень ​молодих ​українських учених,​ які завершують або нещодавно закінчили докторантуру в українському вищому навчальному закладі.

Програма підтримує молодих дослідників з України, які продемонстрували винятковий талант​, дозволяє їм працювати над дослідницькими проектами за власним вибором, і дає їм доступ до всіх резурсів Інституту.

 Стипендії відкриті для всіх навчальних дисциплін у галузі суспільних наук (у тому числі історії). Дослідницькі пропозиції, пов’язані з одним з основних напрямків досліджень Інституту, настійно рекомендуються (детальніше див. Www.iwm.at/research).

Стипендіати можуть провести шість місяців в IWM з липня 2018 року по червень 2019 року та отримати стипендію у розмірі 1800 євро на місяць для покриття всіх витрат, пов’язаних з їх перебуванням у Відні. Крім того, IWM надає офісні приміщення, доступ до Інтернету, дослідницькі та адміністративні послуги, а також інші послуги безкоштовно.

Подробиці та заявки на участь за лінком:

www.iwm.at/fellowships/ukraine-in-european-dialogue