Проєкт “Нитка”

21.02.2020 | 09:11

Мабуть, кожен на історичному (та і не тільки) чув про Великий шовковий шлях. Вражаюче велика система доріг і стежин, що тяглися від Далекого Сходу аж до Західної Європи?
Шовк (ну, звісно ж), дорогоцінне каміння, духмяні прянощі, витончені тканини та прикраси, філігранна зброя… Ех, чого там тільки не було! Та було ще дещо. Дещо дорожче від усіх товарів, що їх проворні крамарі з великою майстерністю збували від рук до рук?

Сенси.

Нові ідеї, технологічні новинки, легенди й оповідки курсували Великим шовковим шляхом ще з більшою швидкістю.

Ми не збираємося відновлювати Великий шовковий шлях у світових масштабах, але чому б не запустити тоненьку шовкову ниточку у нас на факультеті??

Запускаємо цікавий читацький проєкт, у якому будемо надихатись і гуртуватись? Від кафедри соціології до кафедри давньої історії України та архівознавства, від 307 аудиторії до археологічного музею!

Друзі, ось і правила «Нитки»!?

Усе просто:
➡️в останній тиждень місяця ми будемо оголошувати добірку книжок, якими вирішили поділитися мудреці?
➡️у тебе буде 2 доби для того, щоб обрати книгу⌚️
➡️якщо тебе зацікавить якась – не зволікай, а пиши в месенджер сторінки або безпосередньо Adeliia Khomyn та Polly Holitsyna. До кінця тижня тобі потрібно забрати книгу?‍♀️
➡️потім – цілісінький місяць читання, тож насолоджуйся неспішно?
➡️особливо наголошуємо, що у книгах мудреців не можна писати, малювати, клеїти, ставити на них борщ чи каву☹️ Якщо книжка буде пошкоджена будь-яким чином – тобі треба буде відкупити таку самісіньку. Будь обережним!

Проте мудрецям кожного з міст важливо знати, що їх наука не пройшла даремно☝️
➡️кожен читач за умовами «Нитки» має написати власну рефлексію, у якій він зможе поділитися здобутими інсайтами та враженнями?‍♂️?‍♀️Подейкують, що мудреці щедрі не тільки на знання, а й на круті заохочення. Учасники отримають призи від Студентська рада та Профбюро студентів історичного факультету ЛНУ, а автор/ка найкращої рефлексії отримає ще й +1 додатковий бал до рейтингу?Щоб ми змогли знайти твою рефлексію – використовуй у своїх постах хештеги #нитка #читай_пізнавай_звільняй, обов’язково #нитка_рефлексія і тегай нашу сторінку!Дедлайн – 25 число кожного місяця, 22:00.
В останній день місяця ми оголосимо автора нейсенсовішої рефлексії!