Реєстрація для участі в єдиному вступному іспиті (ЄВІ) під час третьої (спеціально організованої) сесії

13.08.2024 | 09:57

З 12 до 19 серпня (включно) триватиме реєстрація для участі в єдиному вступному іспиті (ЄВІ) під час третьої (спеціально організованої) сесії, яку проводять за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб. 

Реєстрацію здійснюють приймальні комісії закладів вищої освіти.  Для реєстрації вступник / вступниця має звернутися до приймальної комісії, надати скановані копії реєстраційних документів і заповнити заяву-анкету, у якій зазначити інформацію, необхідну для оформлення екзаменаційного листка, зокрема населений пункт в Україні, у якому бажає пройти ЄВІ.

Для зареєстрованих вступників / вступниць на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти буде створено інформаційну сторінку «Кабінет учасника вступних випробувань», доступ до якої вони здійснюватимуть за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.

Вступник / вступниця вважатиметься зареєстрованим / зареєстрованою після отримання екзаменаційного листка та сплати коштів на рахунок Українського центру оцінювання якості освіти для оплати послуг із проведення вступних випробувань. Оплату в розмірі 879 гривень потрібно здійснити до 22 серпня (включно), в іншому разі реєстрацію вступника / вступниці для участі в спецсесії ЄВІ буде скасовано.

До 9 вересня (включно) зареєстровані учасники отримають запрошення на своїх інформаційних сторінках «Кабінет учасника вступних випробувань».

Відповідно до Календарного плану організації та проведення у 2024 році спеціально організованої сесії ЄВІ тестування буде проведено протягом 1214 вересня. Результати за шкалою 100ー200 балів буде розміщено в електронних кабінетах учасників 24 вересня.

Зауважимо, що проведення спеціально організованої сесії єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) не передбачено.