Щедрий Вівторок у Науковій бібліотеці ЛНУ імені Івана Франка

23.11.2018 | 18:29

Наукова бібліотека Львівського університету спільно з Українською бібліотечною асоціацією долучається до акції #ЩедрийВівторок ( #GivingTuesday ). Ця акція вперше відбуватиметься в Україні.

У 2018 році Україна офіційно долучилася до всесвітнього благодійного руху #GivingTuesday. Щороку у понад 150 країнах світу мільйони людей у вівторок, після Дня подяки, влаштовують акції на користь благодійних організацій, розповідають про це в соціальних мережах і закликають робити добрі справи.
В межах ініціативи #ЩедрийВівторок Українська бібліотечна асоціація оголошує Всеукраїнську акцію дарування книг для бібліотек України. Якщо Ви бажаєте подарувати книги Науковій бібліотеці ЛНУ імені Івана Франка, то зможете це зробити 27 листопада (вівторок) з 9.00 до 20.00 у головному корпусі Бібліотеки за адресою вул. Драгоманова, 5. У холі Наукової бібліотеки Ви побачите скриньку з написом “Всеукраїнська акція дарування книг”, де й зможете залишити книжковий подарунок для найстарішої бібліотеки України.
Обов’язково робіть фото та завантажуйте його у соціальні мережі з хештегами #ЩедрийВівторок й #GivingTuesday та заохочуйте своїх друзів приєднатись до акції! Також ставте хештеги Бібліотеки #науковабібліотека_лну та #scientificlibrary_lnu

Деталі за посиланням:
Всеукраїнська акція дарування книг https://ula.org.ua/news/4111-vseukrainska-aktsiia-daruvannia-knyh-v-ramkakh-shchedryivivtorok?fbclid=IwAR1x4VKL9M7KlgxmZ6a8I2fGZCx8Kqe-ARSTJpzzSN8OPvA21KfA1mc0sDo
Щедрий Вівторок. Всеукраїнський день добрих справ http://givingtuesday.org.ua/main