Що робити з результатами досліджень? Школа Cedos

21.01.2021 | 10:29

Що робити з результатами досліджень? Без рекомендацій наприкінці усе, про що ми говорили на трьох попередніх воркшопах, майже не має сенсу. Саме тому ми хочемо поговорити про те, як використовувати отримані результати для досягнення цілей самого дослідження.

4 лютого, 10:00 – 13:00, запрошуємо вас на останній четвертий воркшоп у рамках Школи Cedos.

На ньому ми розповімо:

▪ Що потрібно, аби дослідження не робились “в стіл”,
▪ Чому рекомендації – це важлива частина дослідження,
▪ Як досягнути впливу на формування політик за допомогою досліджень та як адвокатувати результати,
▪ Яким є цикл публічної політики та місце вашого проєкту в ньому.

? Окрім теоретичної частини, ми підготували і групові обговорення й завдання, які допоможуть познайомитись з іншими представни_цями громадського сектору, обмінятися досвідом, розглянути конкретні кейси і закріпити знання на практиці.

Воркшоп проходить у рамках Школи Cedos, аби допомогти іншим організаціям розвиватися, посилювати свої спроможності, реалізовувати нові проєкти і моніторити діяльність органів влади.

Тренер_ки:
Тетяна Жерьобкіна, аналітикиня і керівниця проєктів Cedos
Павло Федорів, аналітик і керівник проєктів Cedos,

❗ Подія відбудеться у додатку Zoom. Для участі необхідно зареєструватися: http://bit.ly/3_4_workshop. Дедлайн для реєстрації: 2 лютого. Посилання на подію ми надішлемо усім зареєстрованим напередодні події.

Третій воркшоп у рамках Школи Cedos відбудеться 28 січня. Ви можете зареєструватись як на окремий воркшоп, так і на обидва одразу.

Школа Cedos реалізується у рамках проєкту “Зміцнення організацій громадянського суспільства для підтримки реформ в Україні”, що виконується за фінансової підтримки Програми Matra Королівства Нідерланди.