Софія Чорній взяла участь в літній школі «Mobility paradigms: Human mobility and migration from ancient times to the present day», яка проходила в Університеті Бургундії (м. Діжон, Франція)

31.07.2024 | 09:34

З 1 по 5 липня 2024 року студентка 4-го курсу історичного факультету Львівського університету Софія Чорній взяла участь в літній школі «Mobility paradigms: Human mobility and migration from ancient times to the present day», яка проходила в Університеті Бургундії (м. Діжон, Франція) за підтримки альянсу університетів “FORTHEM Alliance”. Сьогодні Софія вирішила поділитися своїми враженнями про участь у літній школі:

“Цього літа я мала чудову можливість відвідати літню школу в Університеті Бургундії, місто Діжон, Франція. Я, як майбутній соціолог, була дуже рада дізнатися, що мою кандидатуру відібрали на дану програму, адже питання міграційних процесів в глобалізованому світі є досить актуальним, а з початку повномасштабного вторгнення воно становить особливу цікавість для українського академічного дискурсу. Тож я вважала чудовою можливістю взяти участі в даній школі як спосіб перейняти певні знання та поділитися досвідом й поглядами щодо міграції, які я отримала в процесі навчання у Львівському університеті…”