Термін подання документів на Fulbright Foreign Language Teaching Assistant Program (FLTA) продовжено

14.07.2023 | 13:20

FLTA Program – Програма для енергійних освітян-початківців, зрілих у судженнях, надійних, із належним рівнем професійності; спроможних успішно виконувати функції й викладача, й асистента.

Програма розпочинається у серпні з обов’язкової тижневої ознайомчої сесії та триває 9 місяців; не передбачає отримання ступеня після її завершення.

Коло обов’язків учасників Програми включає викладання та асистенцію у викладанні української мови – 20 годин на тиждень; студіювання у кожному семестрі мінімум двох дисциплін, одна з яких американістика; позауніверситетське спілкування із членами громади: організація й проведення культурно-освітніх подій, зустрічей, мовних клубів тощо.

Програма імені Фулбрайта / Київський офіс Інституту Міжнародної Освіти приймає документи на програму до 21 липня 2023 року.

Також, ми будемо проводити онлайн-консультації, під час яких зможемо відповісти на усі ваші питання та надати повну інформацію про програму, необхідні документи та інше. Перша консультація відбудеться у вівторок, 11 липня о 16.00. Для реєстрації просимо писати на електронну адресу: apasenko@iie.org

Встигніть подати документи вчасно: https://apply.iie.org/flta2024