Участь науковців факультету в літній школі з вдосконалення курсів з моніторингу та оцінки для викладачів вищих навчальних закладів

15.08.2017 | 11:41

Викладачі кафедри соціології проф., д.с.н. Коваліско Н.В., доц., к.с.н. та асист., к.с.н. Оксана Химович  з 7.08 по 11.08.2017 року взяли участь у Літній школі з вдосконалення курсів з моніторингу та оцінки для викладачів вищих навчальних закладів.
Літня школа проведена МБФ “Альянс громадського здоров’я”  в рамках проекту з технічної допомоги у сфері моніторингу і оцінки та ефективного використання даних (МЕТІДА).
На літній школі командою викладачів кафедри соціології була презентована перша в Україні спеціалізація кафедри соціології на магістерських програмах “Соціальне проектування та експертиза”. В межах літньої школи були висвітлені викладачами розроблені навчальні дисципліни спеціалізації, окреслено здобутки щодо її впровадження та перспективи розвитку у подальшій перспективі у Львівському національному університеті імені Івана Франка.
Особлива подяка організаторам, тренерам та учасникам Літньої школи за бездоганну організацію школи, за цікаві лекції, групові роботи, дискусії та приємне й змістовне спілкування.