Університет отримав 2000 ліцензій на платформі Coursera for Campus

26.03.2020 | 10:19

ДО УВАГИ СТУДЕНТІВ, АСПІРАНТІВ ТА ВИКЛАДАЧІВ УНІВЕРСИТЕТУ!
Вчора ЛНУ ім. Франка отримав 2000 ліцензій на платформі Coursera for Campus, і тепер наші студенти, аспіранти та співробітники зможуть прослухати БЕЗКОШТОВНО курси від провідних ВНЗ Європи, Азії та Північної Америки! Курси будуть безкоштовними до 31 липня 2020 року.

Реєстрація буде доступна лише для студентів та викладачів університету! Для того, щоб зареєструватися на платформі, необхідно буде заповнити реєстраційну форму за посиланням:

?️ для студентів: https://cutt.ly/4tvOa3T
?️ для викладачів: https://cutt.ly/ItvOd2N

та очікуйте лист-запрошення на електронну адресу і починайте користуватися освітньою платформою. Ви маєте змогу безкоштовно слухати курси та отримати сертифікат до 31 липня 2020 року. Через очікувану велику кількість заявок запити на підключення опрацьовуватимуться раз на добу.

ВЕЛИКЕ ПРОХАННЯ, ПОДАВАТИ ЗАПИТ НА РЕЄСТРАЦІЮ В ПЕРШУ ЧЕРГУ ТИХ, ХТО ДІЙСНО МАЄ НАМІР ПРОХОДИТИ ОНЛАЙН-КУРСИ НА ЦІЙ ПЛАТФОРМІ! На даному етапі нам надали доступ для 2000 користувачів.

Нагадуємо, що платформа Coursera for Campus відкрила доступ до більш ніж 3800 курсів і 400 спеціалізацій, щоб студенти вишів, які знаходяться на карантині, змогли продовжити навчання.