Відбулося нагородження переможців та призерів Всеукраїнських олімпіад і конкурсів, а також педагогічних працівників, які їх підготували

27.06.2023 | 18:09

22 червня 2023 року у Львівському будинку вчених відбулося нагородження переможців та призерів Всеукраїнських олімпіад і конкурсів, а також педагогічних працівників, які їх підготували. Серед нагороджених викладачів є доцентка кафедри нової та новітньої історії зарубіжних країн Наталія Турмис та асистентка кафедри соціології Оксана Химович.

В урочистостях взяли участь Міністр освіти і науки України Оксен Лісовий, заступник голови Львівської обласної військової адміністрації Іван Собко, директор Департаменту освіти і науки ЛОВА Олег Паска, проректор з наукової роботи Львівського національного університету імені Івана Франка, академік НАН України, професор Роман Гладишевський.

Подяками та грошовими нагородами сьогодні відзначили 83 учнів та 62 освітян. Серед відзначених педагогів – чимало представників Львівського національного університету імені Івана Франка. Окрім того, серед відзначених педагогів – представники Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату при Львівському національному університеті імені Івана Франка. Зазначимо також, що значна частина школярів, яких відзначили нагородами, – учні закладів середньої освіти при Львівському університеті. Додамо, що окрім подяки, усі нагороджені школярі отримають також грошову премію, яка цьогоріч складає 10 тис. грн – за І місце, 8 тис. грн – за ІІ місце, 6 тис. грн – за ІІІ місце.