Вітаємо Назара Мельника з перемогою у шаховому турнірі з нагоди Дня Університету

16.10.2023 | 15:06

11 жовтня 2023 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбувся шаховий турнір з нагоди Дня Університету. Організували подію Шаховий клуб ЛНУ ім. Івана Франка спільно з кафедрою фізичного виховання та спорту і Первинною профспілковою організацією працівників ЛНУ ім. Івана Франка.

У турнірі взяли участь 40 учасників, аби позмагатись за першість у шахах. Серед гравців були студенти та викладачі різних факультетів: прикладної математики та інформатики, електроніки та комп’ютерних технологій, міжнародних відносин, а ще механіко-математичного, історичного, юридичного факультетів та інших. До турніру долучились також юні переможці всеукраїнських та європейських шахових змагань – Олеся Зворська та Яна Марусин. Одним із суддів у цьому змаганні був Микола Гусак, раніше інструктор-методист Шахового клубу Львівського університету, а сьогодні – старший лейтенант 125 окремої бригади територіальної оборони Збройних сил України.

За результатами змагань перше місце у шаховій боротьбі посів студент історичного факультету Назар Мельник, який виборов усі 9 перемог із 9-ти.  Друге місце із рахунком 7,5 очок здобув студент економічного факультету Владислав Базюк. Третє призове місце виборов студент факультету міжнародних відносин Владислав Черненко – 6,5 очок.