Вітаємо Соломію Бубняк з успішним захистом кандидатської дисертації

30.09.2020 | 12:06

Колектив історичного факультету вітає з успішним і блискучим захистом кандидатської дисертації СОЛОМІЮ БУБНЯК та її наукового керівника проф., д.с.н. Коваліско Наталію Володимирівну.

Виносимо особливу подяку усім членам спеціалізованої вченої ради за те, що в складній епідеміологічній ситуації вдалося забезпечити кворум і взяти участь у процедурі захисту в очному режимі. Був першим досвід проведення змішаної форми захисту, коли перший офіційний опонент д.ф.н., проф. Євгеній Іванович Головаха опонував дисертацію дистанційно з використанням режиму відеоконференції.

Бажаємо Соломії подальших успіхів на науковій та дослідницькій ниві. Хай науковий ступінь кандидата соціологічних наук додає впевненості у продовженні наукових пошуків, професійній та особистісній самореалізації!!!

Так триматий надалі і не зупинятися на досягнутому!!!

PS: Для зацікавлених осіб з науковими результатами, основними положеннями дисертації, авторефератом, відгуками офіційних опонентів можна ознайомитися за посиланням https://www.lnu.edu.ua/thesis/bubniak-solomiia-mykhaylivna/