ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ВИПУСКНИКАМ ІСТОРИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ_7 липня

08.07.2016 | 17:30

Під час урочистої академії 7 липня 2016 р. в Актовій залі Університету випускникам історичного факультету денної (46 істориків і 12 соціологів) та заочної форм навчання (27 істориків), котрі повністю виконали навчальний план за освітньо-професійною програмою підготовки “спеціаліста”, вручили дипломи про вищу освіту.

З напутніми словами до дипломованих істориків звернулися завідувачі та викладачі випускових кафедр факультету (Михайло Глушко, Степан Качараба, Олексій Сухий, Леонід Зашкільняк, Віктор Голубко, Леонтій Войтович, Ольга Щодра, Володимир Качмар), котрі побажали своїм вихованцям життєвих звершень та самореалізації.

Учасники урочистої академії окремо згадали імена Івана Хоми та Володимира Гули – цьогорічних випускників історичного факультету заочної форми навчання, котрі після складення державного іспиту й успішного захисту дипломної роботи подалися у зону проведення АТО, щоби боронити державний суверенітет і цілісність України.

Від імені випускників із словами вдячності до батьків і викладачів звернулася випускниця Оксана Головатюк. Учасників і гостей свята вітали Народний ансамбль пісні і танцю “Черемош” та Народна капела бандуристок “Зоряниця” Львівського національного університету імені Івана Франка.

Руслан Сіромський

Більше інформації та світлин з заходу можна переглянути на сторінці Прес-центру Університету.