Використання мобільного застосунку UniSched

13.02.2024 | 15:19

Відтепер студенти і викладачі Львівського національного університету імені Івана Франка можуть переглядати свій розклад занять і в один дотик переходити до вебсервісів свого університету за допомогою зручного мобільного застосунку UniSched.

Для використання програми студентам достатньо лиш обрати свій факультет і групу з переліку, а викладачам — кафедру і ПІБ. Також розклад можна налаштувати, приховавши в ньому пари інших підгруп чи вибіркові дисципліни.

Окрім розкладу занять, академічна спільнота Університету має доступ до зручного переліку вебсервісів, таких як: Moodle, Microsoft 365 та особистий кабінет у системі “Деканат” .

А для того, щоб завжди бути в курсі важливих подій та новин Львівського університету, достатньо лише перейти до відповідної вкладки в застосунку. Тепер всі можливості для вашого професійного розвитку у вас під рукою.

Застосунок знаходиться на стадії відкритого бета-тестування, що дозволить врахувати всі ваші побажання і впровадити інноваційні проєкти з цифровізації на базі UniSched.

Додаток вже доступний для Android (через Google Play), Windows (через Microsoft Store), а також iPhone (через додавання на головний екран). З наступними оновленнями його буде також розміщено в Apple App Store та Huawei AppGallery.

Завантажити застосунок на можна за покликанням: https://unisched.download/