Як реалізувати своє право на соціальну стипендію в умовах карантину?

31.07.2020 | 12:13

Студентський відділ ЛНУ ім. Івана Франка повідомив про особливості процедури оформлення та продовження соціальної стипендії в умовах карантину. Важливо знати:

❗️Студенти, які отримували соціальну стипендію, термін підстави якої закінчився під час карантину або ж у місячний термін після завершення обмежувальних заходів, повинні написати заяву щодо продовження отримання соціальної стипендії. Стипендію буде призначено з місяця закінчення підстави (безперервне отримання).

❗️Студенти, які не отримували соціальну стипендію або хочуть її поновити чи оформити у місячний термін після завершення обмежувальних заходів (карантину), повинні написати заяву про призначення соціальної стипендії. Стипендію буде призначено з 1 березня 2020 року, але не раніше дати виникнення підстави для її отримання.

❗️ Порядок написання заяви, а також перелік документів, необхідних для призначення соціальної стипендії, можна знайти на сайті Студентського відділу https://studviddil.lnu.edu.ua/.

❗️Для того, щоб подати документи особисто, необхідно щонайменше за день повідомити працівників студентського відділу за номером 239 42 60 для формування перепустки.