Новини

Семінар за участю Владислава Кіорсака: «Від льоду і полум’я до пера й пергаменту; Історія Ісландії в контексті розвитку саг»

28.03.2024 | 10:03

Шановні колеги!
Запрошуємо Вас на черговий науковий семінар Ради молодих вчених Інституту українознавства ім. І. Крип’якевича НАН України, організований спільно з Підземеллям Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла, Радою молодих вчених Відділення історії, філософії та права НАН України та ініціативою «Публічний лекторій: простими словами про складне минуле».
Цього разу доповідачем буде Владислав Кіорсак – доктор філософії, молодший науковий співробітник відділу історії середніх віків Інституту українознавства ім. І. Крип’якевича НАН України.
Тема семінару: «Від льоду і полум’я до пера й пергаменту; Історія Ісландії...

Читати »

Розмова з Володимиром Голубцем та Вікторією Смико в рамках проєкту НеоТок

28.03.2024 | 10:00

Cпікери – історик та археологиня точно не залишать вас байдужими.
Хочете почути про «русский мір» у Львові в 1914-1915 роках та дізнатись про походження писанок та їх різноманітність у 10-13 столітті? Приходьте вже цього четверга

Володимир Голубець @waiting_for_4308
Вікторія Симко @viktoria.symko
«Історія&археологія». Детальніше будемо говорити про:
● «русский мір» у Львові (1914—1915 рр.). Між історією та сучасністю
● Давньоруські глиняні писанки 10-13 ст
Дата: 28 березня
Час: 18:00
Локація: м.Львів, вул. Михальчука, 4
Вхід безоплатний

Реєстрація як завжди за посиланням у шапці профілю

Читати »

Відкрито доступ до книг видавництва «Центр учбової літератури» (ЦУЛ)

27.03.2024 | 10:04

До уваги студентів ЛНУ імені Івана Франка та читачів Наукової бібліотеки – CulOnline, відкритий доступ до понад тисячі книг видавництва «Центр учбової літератури» (ЦУЛ) з різних категорій знань: електронні підручники та навчальні посібники з аудиту, бухгалтерського та кадрового обліку, фінансів, економіки, менеджменту, маркетингу, права, психології, гуманітарних, природничих та технічних наук; кодекси, закони та науково-практичні коментарі законодавства України.
Зазначені категорії літератури можна переглянути з користувацьких ПК в локальній мережі університету на сайті www.culonline.com.ua.
Логін для входу на сайт: LNU. Пароль для входу на...

Читати »

Перелік предметних тестів ЄФВВ для вступу в магістратуру

27.03.2024 | 10:03

У 2024 році вступ на навчання для здобуття ступеня магістра може відбуватися на підставі єдиного вступного іспиту, єдиного фахового вступного випробування, фахових іспитів в закладах вищої освіти, індивідуальної усної співбесіди або розгляду мотиваційних листів.
Єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) – один з іспитів для тих, хто планує навчатися на спеціальностях таких галузей знань: «Освіта / Педагогіка», «Соціальні та поведінкові науки», «Журналістика», «Управління та адміністрування», «Інформаційні технології», «Право», «Сфера обслуговування», «Публічне управління та адміністрування» та «Міжнародні відносини», .
Вступники на ці спеціальності складатимуть предметні...

Читати »