ІХ Міжнародний Львівський соціологічний форум

06.11.2015 | 17:25

30 жовтня 2015 р. у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбувся ІХ Міжнародний Львівський соціологічний форум, який об’єднав близько 200 провідних соціологів із понад 40 університетів України.

Організаторами Форуму виступили кафедра історії та теорії соціології ЛНУ імені Івана Франка спільно зі Соціологічною асоціацією України та її Львівським обласним відділенням і Науковою етносоціологічною школою професора Володимира Євтуха. У Форумі також взяли участь представники міжнародної соціологічної спільноти з Німеччини та Польщі.

Під час форуму науковці обговорювали форми, стратегії та чинники солідаризації українського суспільства. Також активно працювали над пошуками механізмів розв’язання актуальних проблем українського сьогодення, а саме впровадження реформ, боротьби з корупцією та євроінтеграції.

У форматі секційних засідань учасники Форуму працювали за такими тематичними напрямами: соціологічний супровід інноваційних змін в Україні, актуальні проблеми військової та воєнної соціології, гуманітарні та соціальні аспекти конфлікту на сході України.

Світлини з форуму та детальніша інформація за лінком http://lnu.edu.ua/index.php?q=information&new=2327