Топос–тропос–антропос: інтелектуальна біографія – проф., д.і.н. Войтович Леонтій Вікторович, 21 квітня

19.04.2016 | 17:55

Войтович_Л. В.

До уваги студентів, аспірантів та викладачів!

Відділ української літератури спільно з Радою молодих вчених Інституту українознавства ім. І. Крип’якевича НАН України продовжують серію зустрічей “Інтелектуальна біографія” і запрошують на розмову з відомим істориком-медієвістом Леонтієм Войтовичем.

Леонтій Вікторович Войтович – дослідник княжої доби, фахівець із генеалогії правлячих династій. Учень академіка Ярослава Ісаєвича, під керівництвом якого захистив кандидатську і докторську дисертації.

Сьогодні Леонтій Войтович є завідувачем кафедри історії середніх віків і візантиністики Львівського національного університету ім. І. Франка, а також працює в Інституті українознавства ім. І. Крип’якевича (старший науковий співробітник відділу історії середніх віків).

Інтелектуальна біографія Леонтія Войтовича цікава не лише через його оригінальні ідеї та наукову продуктивність, ерудицію у царині літератури й мистецтва, але й через те, що перш, ніж стати репрезентантом академічного світу та легітимізувати свої наукові здобутки, Леонтій Вікторович пройшов довгий шлях інженера, управлінця й політика.

Отже:

Дата: 21 квітня 2016, четвер

Місце: вул. Козельницька, 4, кімната 501

Початок о 14:00

Запрошуємо Вас долучитися до розмови і сподіваємося, що вона буде цікавою!

Із повагою,

працівники відділу української літератури

та представники Ради молодих вчених

Інституту українознавства ім. І. Крип’якевича НАН України.