В Університеті встановлено додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи

26.03.2021 | 09:58

Відповідно до Наказу ректора № О-27 від 25 березня 2021 року  «Щодо встановлення додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів» з урахуванням Постанови Кабінету Міністрів України №104  від 17.02.2021 року «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України», Постанови Кабінету Міністрів України №1236 від 09.12.2020 року «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», Постанови Кабінету Міністрів України № 230 від 22.03.2021 року «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року №1236», Протоколу позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 23 березня 2021 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка запроваджено додаткові карантинні обмеження.

Зокрема, з 25 березня 2021 року здобувачам освіти заборонено відвідувати Університет. Водночас освітній процес здійснюватиметься у дистанційному форматі з урахуванням Постанови Головного санітарного лікаря України №50 від 22.08.2020 р. «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».

Відповідно до Наказу заборонено також проведення будь-яких масових культурних, розважальних, спортивних, соціальних та інших заходів. Більше того, упродовж зазначеного періоду на територію та в корпуси Львівського університету запроваджено пропускний режим з урахуванням жорстких карантинних обмежень.

Також з метою попередження розповсюдження гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, деканам факультетів, завідувачам кафедр доручено забезпечити гнучкий режим роботи для працівників Університету.

Згідно з Наказом, Наукова бібліотека у вказаний період організовуватиме надання послуг у дистанційному режимі.

Упродовж дії жорстких карантинних обмежень здобувачам освіти забезпечено можливість проживання в гуртожитках з дотриманням карантинних обмежень.

З Наказом Ректора можна ознайомитися за посиланням.

Просимо Вас дотримуватися усіх карантинних обмежень і ретельно стежити за своїм здоров’ям, адже протидія поширенню вірусу – наш спільний обов’язок і наша спільна відповідальність.

Слідкуйте за інформацією на офіційному сайті Університету та бережіть себе!