Як вступити в профспілку онлайн

18.03.2021 | 13:49

Хотів(ла) приєднатися до профспілки, але карантин поставив хрест на твоїх планах? ❌?

Втім, немає проблем, які б не можна було вирішити ?

Як вступити в профспілку онлайн?

1️⃣ Зайти на свою корпоративну пошту (домен – @lnu.edu.ua.).

2️⃣ Напиши з власної корпоративної пошти лист на vstup.profspilka.lnu@gmail.com, вказавши у темі власне ПІБ та академічну групу.

3️⃣ Встав у лист наступний текст:

Прошу прийняти мене в члени Профспілки працівників освіти і науки України з 1 грудня 2020 року та поставити на профоблік до Первинної профспілкової організації студентів Львівського національного університету імені Івана Франка. Зобов’язуюсь визнавати і виконувати Статут Профспілки працівників освіти і науки України.

Доручаю Первинній профспілковій організації студентів Львівського національного університету імені Івана Франка представляти та захищати мої інтереси перед адміністрацією університету, органами державної влади, підприємствами, установами, організаціями.

У зв’язку з тим, що я є членом Профспілки працівників освіти і науки України та відповідно до пунктів 17, 85 та 90 Статуту Профспілки, прошу щомісячно, починаючи з 1 грудня 2020 року, перераховувати на розрахунковий рахунок Первинної профспілкової організації студентів ЛНУ імені Івана Франка мої профспілкові членські внески в розмірі 1% з нарахованих мені: стипендії, премії, надбавок, інших виплат та доплат.

4️⃣ У кінці листа знову вкажи своє ПІБ та академічну групу.

5️⃣ Дочекайся відповіді від працівника Профкому студентів.

Не проґав цієї можливості та стань частиною нашої великої і дружньої сім’ї ?

? Якщо є питання, звертайтесь до Vitalii Pykh

Ваше профбюро історичного факультету ❤️