Новини

Реєстрація для участі в єдиному вступному іспиті (ЄВІ) під час третьої (спеціально організованої) сесії

13.08.2024 | 09:57

З 12 до 19 серпня (включно) триватиме реєстрація для участі в єдиному вступному іспиті (ЄВІ) під час третьої (спеціально організованої) сесії, яку проводять за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб. 
Реєстрацію здійснюють приймальні комісії закладів вищої освіти.  Для реєстрації вступник / вступниця має звернутися до приймальної комісії, надати скановані копії реєстраційних документів і заповнити заяву-анкету, у якій зазначити інформацію, необхідну для оформлення екзаменаційного листка, зокрема населений пункт в Україні, у якому бажає пройти ЄВІ.
Для зареєстрованих вступників / вступниць на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти буде створено інформаційну...

Читати »

Зустріч дітей працівників Університету з представниками патрульної поліції міста Львова

13.08.2024 | 09:55

Запрошуємо дітей працівників ЛНУ імені Івана Франка 20 серпня на зустріч з представниками патрульної поліції міста Львова, де діти зможуть дізнатися про роботу поліції та пройти цікавий і пізнавальний майстер-клас від правоохоронців.
Всіх бажаючих просимо реєструватись за покликанням до 17.00 год. 15.08.2024р.
https://forms.gle/kBiDxDGBHWXiyQHd9

Читати »

Практичний семінар “Presenting yourself to the foreign market and dealing with foreigners”

12.08.2024 | 10:27

Міжкультурна комунікація це (не)просто. Запрошуємо вас дізнатися це на практичному семінарі “Presenting yourself to the foreign market and dealing with foreigners”.

Чи стикалися Ви з труднощами під час спілкування з іноземцями? Коли здавалося б звичайні формулювання викликають у співбесідника здивування, чи навіть образу? Часом саме культурні відмінності, різні патерни спілкування та звички створюють бар’єри для співпраці. Зруйнувати ці бар’єри та навчитися не лише вести ефективний діалог з колегами-іноземцями, але і якісно презентувати себе на міжнародному ринку праці – саме у цьому...

Читати »

Однорічна стипендія для післядипломного навчання і дослідження у вищих закладах освіти Баварії в Німеччині

09.08.2024 | 12:18

“One-year scholarship postgraduate studies in Bavaria” надає річні стипендії випускникам з таких країн, як: України, Польщі, Болгарії, Хорватії, Чехії, Румунії та інших.

https://www.uni-regensburg.de/bayhost/aktuelles
Мета однорічної стипендіальної програми: сприяння академічній співпраці та обміну студентами між Баварією та Європою, що підтримується Державною канцелярією спільно з Міністерством науки і мистецтв Баварії.
Для подачі заявок і отримання додаткової інформації, потрібно зв’язатись із Баварським академічним центром за наступними контактними даними:
Телефон: +49 (0) 941-943-5046
E-mail: info@bayhost.de
Звертаємо вашу увагу, що дедлайн подачі заявок на наступний навчальний рік – 1 грудня (дата...

Читати »

Спеціально організована сесія ЄВІ

08.08.2024 | 12:06

Вступникам до магістратури та аспірантури цьогоріч буде надана можливість за бажанням пройти єдиний вступний іспит (ЄВІ) під час третьої (спеціально організованої) сесії, яку проводять за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб. Вартість послуги ー 879 гривень.
З Порядком здійснення розрахунків та умовами надання платних послуг з проведення спеціально організованої сесії єдиного вступного іспиту у 2024 році можна ознайомитися за посиланням.
Нагадаємо: протягом 12ー14 вересня зможуть пройти тестування вступники, які не реєструвалися для участі в основній чи додатковій сесії ЄВІ або зареєструвалися, але не взяли в ній участі, або хочуть покращити свої результати основної чи...

Читати »